Spotting Errors in English for Banking Exams

Spotting Errors in English for Banking Exams:

Directions (1-10): In the following questions, some of the sentences have errors and some have none. Find out which part of a sentence has an error, the number of that part is your answer. If there is no error, the answer is (d) i.e., No error.

1) Being (a) / a rainy day (b)/ I could not go out. (c) / No error (d).
2) He is (a) capable to do this work (b) / within the stipulated period. (c) / No error (d).
3) I will send my servant (a) but I can nor insure (b) / that he will reach there in time (c) / No error (d).
4) the lawyer asked the complainant (a) / to put his sign (b) / on the paper. (c) / No error (d).
5) When you have gone through the papers (a)/ kindly return them (b) / to us. (c) / No error (d).
6) you could be better off these days (a)/ and this enables you (b) / have little more fun. (c) / No error (d).
7) In that wholesale shop (a) / they do not sell (b) / few than ten bags of rice. (c) / No error (d).
8) The period (a)/ between 1980 to 1990 (b) / was very significant in my life. (c) / No error (d).
9) He is not the faster bowler (a)/ in the Indian team, (b) / is not he ? (c) / No error (d).
10) I went into (a)/ the bank and withdrew some money. (c) / No error (d).



Answer
1) (a) 2) (b) 3) (b) 4) (b) 5) (d)
6) (a) 7) (c) 8) (b) 9) (c) 10) (a)

READ  Spotting Errors - 1 for Banking Exams


Facebook Comments

Author Profile

IBPS Preparation Team
IBPS Preparation Team
At IBPS Preparation,We provide pathway for any candidate who wishes to shine in the recruitment process of IBPS.
© Copyright 2017 - All Rights Reserved | DesignzRush (OPC) Pvt. Ltd.
Complete Solution for Banking Exams in India
Inline
Inline